Thursday, June 30, 2011

SIAPA YANG HILTER MARAH NI?

2 comments:

Anonymous said...

aiseyman... tak cukup lawak la bro..

dah boring..\

langsung tak thrill, macam ayat geng PERKOSA

Anonymous said...

Datuk,
Mengapa kerajaan tidak menggunakan lagu-lagu patriotik sebagai kaedah mengembleng rakyat menentang keganasan.Sekarang adalah masa terbaik menggunakan kaedah tersebut. Lihatlah bagaimana semasa confrontasi dahulu, lagu Malaysia Berjaya digunakan untuk menyatukan rakyat Malaysia. Inilah masanya sekarang lagu Barisan Kita perlu dimainkan setiap hari untuk mengubah minda rakyat supaya menentang peberontak BERSIH 2.0. Gambar-gambar yang ada dalam lagu perlu dimaksukkan gambar baru. Semua media elektronic perlu dipaksa rela memainkan lagu tersebut.Kerajaankan ada kuasa. Itulah yang dinamakan kerajaan.

Kita tengok Komunis pun dah nak mula bertapak. Jadi gunakan lagu-lagu patriotik untuk menunjukkan kehebatan angkatan tentera menentang komunis. Tunjukkan juga kekejaman komunis terhadap rakyat Malaysia semasa darurat. Saya percaya jika lagu - lagu patriotik dimainkan setiap hari, kita akan menjadi patriotik bukannya anti nasional. Lagu 1 Malaysia jangan dimainkan, nanti ramai yang termuntah.

Masih ada 9 hari untuk mengubah minda rakyat. Semua media perlu menggunakan perkataan PEMBERONTAK kepada aktivis BERSIH 2.0.

Katakan lagu PATRIOTIK dimainkan sempena Hari Kemerdekaan yang bakal menjelang.

Sewajarnya datuk telah melakukannnya semasa menjadi KP Kementerian Penerangan dahulu.