Friday, December 14, 2007

MILENIA MUSLIM JANUARI 2008"Liputan media arus perdana khasnya Utusan Malaysia, Berita Harian, New Straits Times dan The Star serta stesen televisyen tempatan berhubung perhimpunan Gabungan Pilihan Raya Bersih dan Adil (BERSIH) pada 10 November 2007 dan diisytiharkan sebagai perhimpunan haram kerana tidak mendapat permit polis, adalah hampir sama dan seia-sekata antara satu dengan lain......"

Ikuti tulisan Mior Kamarul Shahid (Editor Bersekutu Milenia Muslim) dalam ruangan Matomato Media. Dapatkan naskhah Milenia Muslim di pasaran mulai 21 Disember 2007.

2 comments:

ibrahim yahaya said...

Sdr Pembaca budiman,

Milenia Muslim ini diterbitkan oleh MMP Communications dan editornya ialah Sdr Zulkafly Baharuddin. Sdr Zul pernah berkhidmat di Bernama dan wakil TV3di Amerika Syarikat. Anda boleh melayari mileniamuslim.com untuk mengetahui lebih lanjut mengenai produk mereka.

Anonymous said...

Hi,

I do not speak malasian but I have been looking for Zulkafly Baharuddin, a former collegue of mine from TV3 in Washington DC which i have lost track off. Last I heard from him, he was in Amman which I am visiting this week. Do you have Zul's contact info by any chance? Please respond directly to me at info@telecamfilms.com .

Thanks.

Thierry