Wednesday, October 21, 2009

PERHIMPUNAN AGUNG UMNO 2009









5 comments:

LIMAUDONG said...

Salam DIY

Good photos sir.
You are the real Captain of RTM and others obey dan follow your commands.
Bravo DIY, 1Malaysia Memang Boleh

SIGNBOARD said...

Harimau very garang ... kalau kerja jalan OK, if tak jalan siaaaap! Jgn main-main with the harimau, ha ha ha.
Tiger is a very good boss! Kalau nak selamat buat jer kerja yang patut di-buat.

abdul halim said...

DIY is the man...
whatever it takes,2013umno mesti kekal agung

aimdaim said...

Dulu ramai kata macam2 kat harimau tu, tak de yg puji semua menghentam.
Hari ni bru ada yg puji....
Baru kau tau....

fikir-fikirlah

Anonymous said...

tiger memang a good boss.. orang rtm kena sedar tu. jangan asyik nak kutuk jer.

btw, tiger, berita rtm sekarang much better than tv3 news. and coverage umno hari tu pun, better than other stations.

bravo. and keep up the good work.

ayu