Thursday, July 5, 2007

KONSERT ROCK GENESIS UNTUK AIDS


(AJ (kiri) bersama DJ KLFM, Hezry Hashim)

AJ, seorang remaja yang meminati muzik underground. Kini AJ sibuk berlatih bersama band undergroundnya, Flow untuk mengambil bahagian dalam Konsert Rock Genesis (KRG) yang akan diadakan di Zouk, Kuala Lumpur, pada Ahad ini.

Pembabitan Flow bersama dengan lapan band lain termasuk Defyne, Dragon Red, Tempered Mental dan One Buck Short dalam Rock Genesis untuk menyahut tawaran penganjur, Momentum, untuk memperkenalkan bakat-bakat baru muzik tanahair terutama rock band. Selain itu, separuh daripada hasil kutipan KRG akan diserahkan kepada Welcome Community Home, rumah penghidap AIDS.

Bagi AJ, inilah kesempatan terbaik untuk memperkenalkan Flow selain berkenalan dan bertukar-tukar pandangan dengan anggota rock band lain. Ia pasti akan mewujudkan satu networking bagi menggembleng tenaga menyusun program berfaedah untuk golongan remaja.

Berhibur sambil menderma. Harga tiket ialah RM20. Untuk keterangan lanjut telefon Tye di talian 03-2718 6138 atau Navin di talian 05-5635 6294.

6 comments:

AJ said...

Salam Datuk,
Panggilan saya juga "AJ" oleh pihak Kleemann HQ.

Anonymous said...

En Ibrahim,

En ada tanya pasal blog sya ke dalam blog nordin sulaiman.
Url saya, jitraman.wordpress.com
Kalau saya salah minta maaf.
wassalam.

Saidee

ibrahim yahaya said...

Sdr AJ,

Suka muzik underground ke?

ibrahim yahaya said...

Sdr Saidee,

Ok. Akan disenaraikan dalam blog ini.

praveen said...

Hi there

Sorry for ging off topic

We're organizing a bloggers workshop this Sunday at KL featuring speakers like Rocky,Malaysiakini, Ahmad Talib, Nuffnang and Yvonne Foong.

For more details and to register please visithttp://bbuff2007.blogspot.com

AJ said...

Tak Datuk,ttp insyaAllah saya akan bg moral support utk usaha 'AJ' yg satu lagi tu...