Friday, December 21, 2007

SELAMAT MENERIMA MENANTU





Saya sekeluarga mengucapkan selamat menerima menantu kepada rakan kami, SDR MOHD HISHAM MOHD ISMAIL dan isteri, SDRI RUGAYAH YASMIN DATO' IBRAHIM.

Malam ini, berlangsung perkahwinan anak mereka, HANIM AINI dan pasangannya, FARSHID MOHD AZMI di sebuah hotel di Shah Alam, Selangor.

Semoga kekal sehingga ke anak cucu.

4 comments:

kangbarok said...

semoga menjadi keluarga yang sakinah Rahmah Mawaddah, Amiin

sYaNa said...

eh ... terkejut Syana ... tu En.Hisham & Kak Gayah, jiran Syana di USJ (but now we've moved to Shah Alam). What a small world that we have friends in common.

We were at their daughter's akad nikah but for the reception, we were unable to attend. Everyone went back to KB (except me) because 2 of my own cousins were getting married. I was down with high fever & flu but feeling better now.

I'm glad you posted a few pictures of their special event. Dapat Syana tengok :o) Thank you.

ibrahim yahaya said...

Sdr Syana,

Kita semua kan bersaudara.

Cheers.

riana Azmi said...

salam,
anda tak kenal saya tapi saya kenal dengan kak gayah tu (puan rugayah yasmin dato' ibrahim). dia bos saya masa di plus bhd, jalan sultan ismail (awal tahun 90an dulu).

hari ni, 4 feb, merupakan birthday beliau. saya tak tau nak wish sebab dah lama sangat lost contact.

anyhow, thanks for the posting her pic!