Thursday, February 7, 2008

KELANTAN OH KELANTAN...

Barisan Nasional (BN) memang serius untuk menawan Kelantan. Lepas satu lawatan diikuti dengan satu lagi lawatan oleh pemimpin Nombor Satu dan Nombor Dua negara. Mereka membawa mesej dan nasihat agar penduduk Kelantan memilih BN pada PRU akan datang.

Ini sejajar dengan usaha BN untuk membawa lebih banyak pembangunan ke negeri Cik Siti Wan Kembang seperti yang dilakukan di Terengganu. Walaupun banyak kritikan terhadap perlaksanaan Monsun Cup oleh kerajaan negeri kerana kekurangan maklumat tertentu, namun di bawah kepemimpinan Datuk Seri Idris Jusoh, banyak pembangunan telah dilakukan demi kepentingan penduduk Terengganu.

Oleh itu, Pak Lah dan Pak Najib sentiasa menasihati penduduk Kelantan untuk memikirkan masa depan anak-anak mereka. Pelaksanaan Koridor Pembangunan Wilayah Timur (ECER)yang diterajui oleh Petronas banyak menjanjikan satu transformasi ekonomi bagi penduduk di Pantai Timur termasuk Kelantan.

Terpulanglah penduduk Kelantan untuk membuat pilihan pada PRU 12. Mereka boleh terus berada di bawah pemerintahan Kerajaan PAS Kelantan atau memilih BN demi untuk kepentingan generasi akan datang. Tepuk dada.....

Ikuti berita Bernama [ di sini ] mengenai lawatan Pak Najib ke Kelantan, Sabtu ini. Baca juga cerita Rosli Ismail mengenai [ Datuk Seri Annuar Musa ] yang bertungkus-lumus untuk menawan Kelantan.

No comments: