Saturday, March 3, 2007

LINDA WAS NEVER ONN THE RED CARPET

Berita Linda Onn tak muncul di red carpet ketika majlis Oscar baru-baru ini amat menyedihkan. Peluang diberi tetapi tidak muncul. Mungkin ada sesuatu yang tidak kena menyebabkan beliau tidak mahu muncul. Ramai yang tahu ceritanya. Apapun ....ia amat merugikan.

9 comments:

azrul amila said...

yeah... what ever the reason was, she gotta live with it from now onnnnn...!

ibrahim yahaya said...

azrul amila, nice to hear from u...dah lama tak kena teh tarik...macam mana kawan sabah kitaa tu baaa...

azrul amila said...

ya lor... nanti free calling2... interesting blog btw... org sabah itu sudah kaya baaaa...!!! hahha..

suhaimi sulaiman said...

Datuk T,

Kalaulah a 'true journalist' dihantar, tak kira apa pun masalah, tugas akan tetap dibuat, walaupun yang kelaur itu cuma 'voice over' kan kan kan?

ibrahim yahaya said...

Mie,

Betul cakap kamu tu. journalist diajar untuk buat yang terbaik. kamu kan journalist dan editor terbaik seMalaya...presenter lagi..tak lama lagi nak jadi orang kuat....okla tu

zewt said...

apa salahnya beliau memakai pakaian yang sepatutnya dipakai?

ibrahim yahaya said...

Zewt,
You are right. Kita perlu tahu cerita sebenarnya...siapa nak cerita...

ibrahim yahaya said...

pembaca semua,
baca pandangan Eddie aka suhaimi sulaiman mengenai profesionalisme dan divarisme berhubung isu itu dalam blognya.

ahm said...

dato' tiger,
btw, who gives her the status of journalist, journalist tak bertauliah la tu agaknya... there're many other suitable profiles instead ie. shuhaimi himself, tg elina few more. those who learnt to be journalist at school and are also not bad looking to compare with.

inilah masalahnya apabila some profile apabila boleh bercakap sepatah dua dan cantik sikit, dah diiktiraf sebagai 'ambassador', journalist, spokeperson, dan macam-macam lagi la... tu la sebabnya apabila depa buka mulut sahaja, we hear 'rubish'