Sunday, October 26, 2008

CARTA PENCALONAN UMNO (3)

SEMBRONG, JOHOR
PRES : DS NAJIB
T PRES : TS MUYIDDIN

SIPITANG, SABAH
PRES : DS NAJIB
T PRES : TS MUHYIDDIN

KLUANG, JOHOR
PRES : DS NAJIB
T PRES : TS MUHYIDDIN

JOHOR BAHRU
PRES : DS NAJIB
T PRES : DS ALI RUSTAM
NAIB : DS KHALED, DS HISHAM DAN DS SYED HAMID


SERDANG, SELANGOR
PRES : DS NAJIB
T PRES : TS MUHAMMAD

SABAK BERNAM, SELANGOR]
PRES : DS NAJIB
T PRES : TS MUHAMMAD

PETALING JAYA UTARA
PRES : DS NAJIB
T PRES : TS MUHAMMAD

PARIT SULONG
PRES : DS NAJIB
T PRES : TS MUHAMMAD
NAIB : DS HISHAM, DS KHALED DAN D

SERI GADING, JOHOR
PRES : DS NAJIB
T PRES : TS MUHYIDDIN
NAIB : DS HISHAM, DS KHALED


JELUTONG
PRES : DS NAJIB
T PRES :

SERI GADING
PRES : DS NAJIB
T PRES :

KUALA KEDAH
PRES : DS NAJIB
T PRES : TS MUHYIDDIN
NAIB : DS ZAHID, DS HISHAM DAN TS MOHD ISA

BEAUFORT, SABAH
PRES : DS NAJIB
T PRES : TS MUHYIDDIN
NAIB : DS HISHAM, DS SHAFIE DAN DS KHALED.

DUNGUN
PRES : DS NAJIB
T PRES : DS ALI RUSTAM
NAIB :

HULU TERENGANU
PRES : DS NAJIB
T PRES : TS MUHYIDDIN

MARANG
PRES : DS NAJIB
T PRES : TS MUHAMMAD

SETIU
PRES : DS NAJIB
T PRES : TS MUHAMMAD

LUMUT (PEMUDA)
KETUA : DS DR KHIR
NAIB : RAZALI IBRAHIM

SEPUTEH (PEMUDA)
KETUA : DS DR KHIR

6 comments:

Jed Yoong said...

Datuk,

I thought you are on a "break"/"retreat" in the clouds....

ibrahim yahaya said...

Sdr JY,

Saya retreat di Awana Hotel and Resort, Genting Highlands.

Saya tabik kepada Pengurus Besarnya yang dianggap oleh ramai pihak sebagai "the best PR person in the world". Beliau juga pandai menyanyi lagu yang menimbulkan 1001nostalgia kepada saya.

cucupakkasim said...

JELUTONG seperti yang di-duga ramai bahawa no:2 untuk ali rustam,sebab tugas ini telah di-beri kepada saudara JR,seorang keling(mamak)sebagai kempen manager untuk ali rustam,dan ketua bahagiannya juga seorang mamak piau..(ketua bahagian ini telah banyak terhutang budi dengan si-JR ni..yang mana apa juga perbelanjaan sesuatu program/function di bahagian akan di taja oleh JR)kalau you ada peluang cuba/try sembang-sembang dengan ketua bahagian ni,kalau boleh selit sikit english,you tengok cara dia bercakap cara dia jawab macam mana...

rayliew said...

Tahniah kepada mereka yang dicalonkan.

MUMMY ROKIAH said...

Untuk Ketua Pemuda, morally Mukhriz dah menang. Si bangang budak Khairi tu. Sebaik layak terus nak ajak berdebat macam Anwar Ibrahim punya perangai. Ada Akai ka????
Dia tak sedaq dia nak dapat pencalunan pun terkial-kial.

antidrM said...

Saudara Tiger,

Dr M kata Najib lembik..pengecut.. saudara setuju ke?

Jika setuju..memang la saudara Tiger Sarkas..jika tidak setuju..saudara Tiger tak ada taring..

Jika kedua-dua tak setuju memang saudara akan menjadi Tiger Hutan yang kuat..bukan kuat mengaum.