Saturday, August 2, 2008

SITEMETER MEMBAWA VIRUS INTERNET?

Sejak tengah hari tadi, blog saya tidak boleh dilayari.

Malah, Bujai dalam blognya, Just Read melaporkan mengenai perkara itu.

Bagaimanapun, mengambil nasihat seorang "bukan pakar IT" Ixora, yang mendapati blog yang mempunyai sitemeter sukar untuk dilayari, saya mengikut pandangannya. Ixora membuat komen dalam blog Just Read. Terima kasih.

Setelah membuang sitemeter itu, maka DUNIATIGER boleh dilayari.

Oleh itu, blogawan yang blog mereka sukar dilayari bolehlah membuat sitemeter mereka.

Jadi tiadalah kayu pengukur bilangan pembaca blog ini.

Takpe..yang penting maklumat disampaikan.

3 comments:

azlan said...

DIY

Ingatkan tengah bercuti kat Kamunting. Pagi tadi nak access tak boleh, siap tukar tukar dari desktop ke laptop. Kemudian saya repoert kat bujai.

Allhamdulillah selamat rupanya. Aina Samad pun kena.

Farouk said...

Datuk,

Bkn semua sitemeter buat hal. Ada yg ok dan elok takde masalah seperti statcounter.com yg kebanyakan org pakai di blog mereka. Statcounter takde effect apa2 tp bila dia tgh upgrade dia hanya takkan appear mcm biasa. Itu je kelemahan dia. Lately ramai blogger kena masalah sama yg mungkin pasal kena flagged blog oleh dajal2 yg takde keje lain suka khianat org lain.

wallpapersdeco said...

hi have a nice day.. looking for wallpapers for your house? or your friends/relative interested, visit my blog! thanks